Софи Маринова се зарече да…

Гласувайте за статията

Вижте какво още сподели ромската перла

Ромският славей Софи Маринова се зарече, че това ще се случи, без значение каква цена ще трябва да плати.

Тя бе категорична, че иска дете от Гринго и допълни, че ще започнат да работят за сбъдване на мечтата й, веднага щом излезе от затвора. Софи Маринова признава с огромна тъга, че по всичко личи, че съдбата е решила да сложи спирачки и да отложи щастието й за по-късен етап от живота.

Софи Маринова изплака, че с Тодор Давидов-Гринго, кроели планове за сватба, за дете, но очевидно съдбата има други планове за тях.
Припомняме, че интимната половинка на ромския славей търка нара на бургаския затвор вече месец и половина.

Софи Маринова

Вижте какво още сподели ромската перла

Тодор Давидов-Гринго бе задържан по време на специализирана акция в Айтос. Срещу него бе повдигнато обвинение за притежание на незаконно оръжие и съучастничество в изнудване на предприемача Асен Атанасов.

Софи Маринова споделя, че мечтата й е да дари Гринго с момиченце. Причината да иска втората й рожба да е от женски пол е, че смята, че те са по-привързани към родителите си. Освен това първата й рожба е момче и сега иска да разнообрази.

Тя е силно убедена в невинността на своя възлюбен. Няма обаче никаква представа дали Гринго ще излезе скоро от затвора. Софи Маринова споделя, че е в пълно неведение докъде е стигнало делото. Тя посочва, че на този етап всичко е спряло и тя също не знае нищо.

При все, че гаджето й е зад решетките, Софи Маринова не спира да обикаля заведенията до зори. Докато той търка нара, тя се опитва да увеличи финансовото им състояние, за да подсигури комфорт на бъдещата им рожба.

Дали на практика Тодор Давидов-Гринго е толкова невинен, колкото се надява ромската перла, ще стане ясно след време.
Софи Маринова все пак не губи надежда, че ще осъществят плановете си, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар