Не е за вярване! Наталия Гуркова съсипана след изневяра на Джордже (Ще му прости ли?)

Гласувайте за статията

Наталия Гуркова е поредното доказателство, че красивите жени също не са защитени от изневяра.

Една от най-красивите носителки на титлата Мис България се върна в родината си с подвита опашка. Дълги години Наталия Гуркова живя в ЮАР със своя съпруг Дvордже Михалевич. Слуховете не веднъж и двa пъти ги събираха и разделяха. Но сега май раздялата наистина е факт и нищo чудно да е окончателна!

Красавицата от близо половин година се подвизава на родна земя. Тя се завърна и в светските среди с все така бляскава визия. А под ръка се появява не със своя мъж, а с дъщеря си. наследницата на Наталия Гуркова е наследила нейния чар и вече прави първите си стъпки в модния бизнес под зоркия поглед на мама.

Мис България не веднъж е опитвала да замаже очите на хората, обяснявайки колко я е страх от престъпността в Южна Африка. Уж тя била причината да избере да се върне отново в България. Все по-честите й посещения на българска земя започнаха да пораждат слухове за развод. А сега явно красавицата няма намерения да се връща там, където до скоро я чакаше любовта.

И истинската причина за това не е нито престъпността, нито друга подобна измишльотина! Все по-упорито се говори, че Наталия Гуркова е била принудена да си стегне куфарите от луксозния палат на Михалевич, защото той вече си е намерил нейна заместничка!

Щастливите дни на Наталия Гуркова и Джордже отдавна са в миналото

Щастливите дни на Наталия Гуркова и Джордже отдавна са в миналото

Разкритието за тайна афера бе направено то самата майка на Джордж. Мира сподели фото, на което се вижда, че и тя, и синът й са в доста топли отношения с непозната дама. Веселата компания е на поредната екзотична ваканция, докато законната съпруга на милионера и сама у нас, пише bgdnes.bg.

Докато майката на Джордже споделя снимки с предполагаемата си нова снаха, тя набързо е изтрила всички кадри с все още законната си такава от фейсбук. Явно раздорът в семейството е много по-сериозен, отколкото предполагаме. Въпреки че Наталия Гуркова вече е заменена от друга, двамата със съпруга й засега не мисля за ефективен развод. Явно и двамата тази ситуация ги устройва!

Михалевич с новата си

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар