Не е за вярване! Вижте кой влиза в Биг Брадър Ол Старс

Гласувайте за статията

Новият сезон се очертава като доста интересен

В новия сезон на Биг Брадър Ол Старс влиза култова личност.

За старта на риалити формата Биг Брадър Ол Старс вече са стегнали куфарите си едни от най-известните и обичани звезди на България.
Сред тях са чалга ветеранката Луна, певицата Мариана Попова и новият й мъж, фолк дивата Емануела и… Димитър Ковачев-Фънки.

Емануела ще направи трансфер от диванчето на коментаторите и ще се пресели направо в Къщата. Този път тя се е съгласила изключително бързо и лесно да се лиши от свободата си за срок от един медец. На решението й е повлиял фактът, че при предишното си участие пожъна огромен успех.

Биг Брадър Ол Старс

Новият сезон се очертава като доста интересен

За никого не е тайна, че Емануела погали доста сериозно егото си, получавайки одобрение от феновете си и стигна до финал. Именно в къщата тя срещна една от най-близките си приятелки днес – тв водещата Миглена Ангелова.

Разбира се 35-годишната Емануела остана вярна на себе си и не пропусна да забърка няколко скандала. Тя на няколко пъти влезе в словесен двубой с Ути Бъчваров и дори успя да направи нещо скандално с актьора Христо Живков. Що се отнася до манекенката Глория Петкова, то с нея се заканиха да отидат на съд заради клевета.

Очакванията на продуцентите на Биг Брадър Ол Старс, са този път Емануела да е сравнително по-кротка, имайки предвид, че има нов мъж до себе си. Дали обаче очакванията им ще се сбъднат или ще останат изненадани, само времето ще покаже.

Неотдавна фолк фурията се отдаде на невероятна почивка в компанията на новата си изгора. Двамата отпрашиха за Рима, а романтичната визита бе запечатана от куп фотографии.
След като романсът й с Димитър Динев-младши претърпя пълен крах, тя се закани, че ще запази следващия си възлюбен в тайна.

Това обяснява факта, че на снимките се вижда само ръката на новата й изгора, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар