Какво се случва с половинката на Росен Петров?

Какво се случва с половинката на Росен Петров?
3 (60%) 1 vote
Жената на Росен Петров – Калина, се е стопила – плаши с мерки като на дете

Младата жена на Росен Петров е заприличала на анорексичка – пише „Уикенд“. Карина е толкова кльощава, че плаши с вида си, а в същото време лицето й изглежда подуто от хиалурон и сковано от ботокс. Бившият телевизионер май също е тръгнал по пътя на глада, защото и той напоследък е необичайно слаб – отбелязва изданието.

Двойката бе забелязана преди дни в столичен супермаркет, който се намира в близост до квартала на Росен Петров. Кльощавата Карина ходеше по щандовете и пълнеше пазарската количка с какво й попадне пред очите, докато силната й половинка подтичваше край нея, бутайки количката. Направи впечатление, че младата жена изглеждаше така, сякаш всеки момент ще се счупи от слабост. В същото време лицето й е като на лелка и не подхожда на нейните крехки 27 години. Цялата физиономия на Карина е подута, както става с жените, когато прекалят с разкрасителните процедури. Гърдите й също са несъразмерно големи и не изглеждат естествени.

Силната й половинка явно харесва това, защото изглеждаше влюбен до уши в нея, макар че са заедно от цели 4 години. Росен Петров не възрази да мъкне всичките тези торби, след като плати на касата – коментира изданието.

Карина вече притеснява с вида си

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар