Гери-Никол слага още кубици в силикона (На Ким Кардашиян ли иска да прилича?)

Гласувайте за статията

Гери-Никол надува силикона до пръсване, феновете я сравниха с Ким Кардашиян

Гери-Никол ще слага още кубици силикон в гърдите си. Провокативната варненска певица, която е едва на 19 години вече не харесвала изкуствените си гърди, които това лято за първи път направи. Щяла пак да ползва услугите на пластичните хирурзи, които умело въртят склапела.

За новите мераци на малката провокаторка разкриват нейни близки хора. Нямал край стремежът й да си променя визията. Макар, че все още е на крехка възраст.

Тя не била доволна от последната корекция на бюста си. Певицата, която възпя с песните си „яката дупара” й се виждало малко количеството на силикона. Тя обмисляла кога да легне под ножа, предават от електронното издание hotarena.net.

Гърдите на скандалната варненка не са единствените, които са били коригирани от пластичните майстори. Интервенция е претърпяло нослето на младата певица. Което е смалено и има форма, която в светските среди наричат аеродинамична. Устните си попдивата от време на време тъпче с хиалурон.

В последно време най-много на очи се набива нейното наедряло дупе. Задните части на Гери-Никол видимо са набъбнали. Феновете й не случайно я сравняват с Ким Кардашиян. Те смятат, че по примера на риалити звездата от Америка певицата си е поставила импланти.

По тези въпроси русото изкушение запазва мълчание. Никога не говори има ли корекции по себе си. Но няма как да скрие, че е клиентка на тежките разкрасителни процедури. От далеч се вижда, че формите й не са плод на потене с уредите във фитнес залата.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар