Деян Донков съсипа Радина

Това ли е краят на връзката им?
0

Това ли е краят на връзката им?

Поредната изцепка на актьора Деян Донков съсипа половинката му Радина Кърджилова.

В арт средите се носи мълвата, че Деян Донков е хлътнал по една от студентките си. Именно тя е заменила Радина, която се е отдала на отглеждането на отрочето им Христо.

Докато времето на Радина е изцяло заето с малкия Христо, то Деян Донков се е впуснал в гореща афера със студентката от НАТФИЗ.
Близки до актьора издават, че от лятото насам той не е спрял да кръшка на половинката си. Новото му завоевание е с близо две десетилетия по-млада от него.

Деян Донков
Това ли е краят на връзката им?

По ирония на съдбата името на дамата, пленила сърцето и мъжкото достойнство на Деян Донков съвпада с това на вече утвърдената актриса – Елена Петрова.
Изгряващата звезда е студентка по актьорско майсторство в класа на режисьора проф. Пламен Марков.

Остават й само още няколко месеца до окончателното завършване на академията. По ирония на съдбата чувствата между Деян Донков и красивата Елена се разпалили по време на репетициите за спектакъла „Калигула“. Той е поставен в Народния театър от Диана Добрева.

От арт средите издават, че Деян Донков и Елена Петрова станали опасно близки малко след старта на репетициите през май. Двамата често били улавяни да се усамотяват в гримьорните на театъра. Те обаче оправдавали усамотението си с това, че Донков въвежда младата актриса в занаята, разкривайки й някои тънкости.

Правело обаче впечатление, че след усамотението и двамата били доста запъхтени и бързали да се шмугнат в баните на театъра.
За повечето им колеги е повече от ясно какво се случва помежду им. Освен това Деян и Елена често били хващани да си тръгват заедно след края на репетициите. Това, което правело впечатление бил фактът, че винаги гледали да се усамотят и отпрашвали в неизвестна посока.

Радина Кърджилова вече подозира за изневярата на половинката й, въпреки клетвите му, че това са само сплетни от завистници, пише Блиц.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.