Стефан Данаилов стяга сватба навръх рождения си ден!

Гласувайте за статията

Мастъра на родния театър Стефан Данаилов се готви за двоен празник.

След редицата трудности и тъжни моменти в живота си, Стефан Данаилов с нетърпение очаква 75-я си рожден ден. Актьорът празнува на 9 декември. Но този път денят ще е по-специален и вниманието ще се пренасочи към друг.

Единственият наследник на Ламбо е избрал именно рожденият му ден, за да се врече във вярност на своята любима. Всъщност, Владо споделя, че датата не е избрана от него и целенасочено, а от бъдещата му съпруга. Синът на Стефан Данаилов ще се венчае в Маями, САЩ. Там той се е устрои с Виктория и няма намерение да се връща в България в скоро време.

Стефан Данаилов ще получи най-страхотния подарък

Стефан Данаилов ще получи най-страхотния подарък

Последният път, когато Влади и Вики са били в родината му, той набързо й купил годежен пръстен и предложил брак. “ Това беше най-романтичното нещо, което съм правил. Иначе датата за сватбата я избра Виктория“, споделя синът на Стефан Данаилов. Мастъра доста се е изненадал, когато е разбрал за решението на младите да си кажат „Да“ точно на рождения му ден. Дори питал дали е редно.

 

Избраницата на Владо не е позната на родните медии. За нея се знае, че е осиновена от богата републиканска фамилия като малка. Доста рано, обаче, е решила да се отдели от своите осиновители. Сега Виктория живее скромно и печели сама. Именно заради това Стефан Данаилов е дал своето искрено одобрение още в самото начало.

Владо и Виктория

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар