Десислава Радева пак сгафи, забърка се в пореден скандал (Вижте причината)

Гласувайте за статията

Десислава Радева явно още не е свикнала с всички правила, които се опитват да й наложат.

Въпреки че в България официално няма позиция като „Първа дама“, изискванията към съпругата на президента не са никак малки. Всички погледи са вперени във всяка дума и всяко действие на Десислава Радева и само я чакат да сгафи. А тя, въпреки че се отнася сериозно към ангажиментите си, явно не приема чак толкова на сериозно отговорностите, които й се изсипаха на главата накуп.

Както добре знаем, Десислава Радева е доста активна в социалните мрежи. А откакто е съпруга на президента, всеки неин пост се превръща в тема за коментари и критики. Преди няколко дни, навръх Димитровден, тя сподели закачлив пост от страницата на известна у нас марка бира. Посланието „Найс ту Митю“ явно й се е понравило и е решила да го сподели с приятелите си във фейсбук. „Ай честито на имениците!“, добави от себе си Генерал Деси.

Десислава Радева отново бе разкъсана от интернет хиените

Десислава Радева отново бе разкъсана от интернет хиените

Но действието й веднага бе определено като скрита, или пък не толкова скрита реклама на съответната марка бира. Това не остана без съответната реакция от потребители. Те веднага я запитаха колко са й платили, за да промотира нискоалкохолната напитка. От президентството са категорични, че Първата дама не е станала рекламно лице на бира, нито на друг продукт, пише retro.bg.

„Защо тази жена не спре със самодейните си изяви, не разбира ли, че така злепоставя мъжа си – президента Румен Радев”, гневят се поддръжници на президента. А Десислава Радева явно просто е искала да отправи по-шегаджийско поздрав към именниците. Но пътят към ада е осеян с добри намерения. А Първата дама изпадна в още една нелепа ситуация, от която трябва да си извади правилната поука!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар