Ива Софиянска заплашена от отвличане, тръгна със сериозна охрана

Гласувайте за статията

Ива Софиянска се раздели със свободата заради надвиснала над нея заплаха.

Снахата на Васил Божков Ива Софиянска от скоро се подвизава денонощно с охрана. Решението, свързано със сигурността й, е взето именно от бащата не нейния съпруг, както и от самия Антон. Причината да се стигне до него е скорошното отвличане на милионерския син Адриан Златков.

Според едни от най-богатите хора у нас, който е свекър на Ива Софиянска, има реална опасност и тя да стане жертва на подобно покушение. Страхът се усилва от факта, че извършителите на последното отвличане така и не бяха открити. А преди дни едно от главните действащи лица в „бизнеса“ излезе на свобода. Така светското семейство се раздели със свободата, с която толкова много се гордееше!

Дъщерята на бившия софийски кмет до скоро се усещаше напълно свободна и незастрашена, въпреки нейния социален статут. Но сега не е имала право на мнение и охранителите буквално са й били натресени. Това определено създава дискомфорт на Ива Софиянска, свикнала да обикаля по улиците и магазините без „опашка“.

Красавицата дълго се противила на крутите мерки, но съпругът и свекърът й били безкомпромисни.

Още повече, че в случая става дума и за живота и сигурността на двамата най-малки милионерски наследника – Мая и Васил. Именно заради тях настоящата тв водеща се съгласила да ходи с охрана. тя прекарва почти цялото си време с хлапетата и ако се случи нещо с нея, най-вероятно и те ще пострадат, пише pik.bg.

Ива Софиянска стана заложник на страхове

Ива Софиянска стана заложник на страхове

„Ива е изключително скромен човек. Никога не е демонстрирала с парите си, тя може да е на много по-високо ниво, може да има не само рубрика, но и собствено предаване. Тя обаче не е от хората, които ламтят за слава, върши си работата с истинска страст, колкото и странно да звучи това за някои колеги”, споделят колегите на Софиянска-Божкова.

Въпреки че е израснала като дъщеря на известния си баща, красавицата никога не е била главозамаяна и не се е звездеела. Дори напротив, тя е готова да говори с всеки на улицата и да му помогне. Затова съпругът и свекърът на Ива Софиянска са се принудили да я защитят от тази заплаха, която тя не иска да осъзнае.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Ива Софиянска заплашена от отвличане, тръгна със сериозна охрана”

  1. miam

    Дек. 31. 2017

    крадци ,лъжат народа с тая лотария и обират последните пари на бедняците

Добавете коментар