Кралица Елизабет в депресия след пенсионирането на Филип

Гласувайте за статията

Кралица Елизабет тъгува по отсъствието на съпруга си, но се държи

Кралица Елизабет изключително много тъгува по отсъствието на съпруга си принц Филип. След като последния се пенсионира на 96 години, стана ясно, че той е избрал да се оттегли в старомодна ферма извън Лондон. Принцът има на разположение домашна прислужница, лакей, икономка, градинар и частен секретар, които са изцяло на негово разположение. Отсъствието му от двореца Бъкингам обаче силно разстройва кралицата, която почти никога не е живяла отделно от него.

„За двамата това е много труден период. Почти 70 години са заедно. Това е много и за двамата“, разкриват приближени до двора. При все това кралицата е наясно, че състоянието на съпруга й е доста деликатно и заради това приела безропотно решението му да се пенсионира.

„Нейно величество осъзнава колко големи жертви е правил принцът за нея. Ако го бе помолила, той вероятно щеше да се съгласи да изпълнява задълженията си, но здравето му е по-важно за нея“, разкриват близки до двойката.

Принцът се е оттеглил в къща в имението в Сандрингам, където прекарва дните си в четене, слушане на музика, рисуване и писане на писма със стари приятели. А при всеки удобен момент кралицата пътува до там с хеликоптер, за да прекара колкото се може с него.

„Той е единственият човек, който се е отнасял нормално с нея. Като с човешко същество. Още си спомням как се гонеха из стълбите на имението 15 години след сватбата. Имаха три деца, а все още бяха луди един за друг. Той наистина я обожава“, разкриват още те.

Кралица Елизабет тъгува заради раздялата с принц Филип

Кралица Елизабет тъгува заради раздялата с принц Филип

Зад стените на малката вила са се разигравали драми и страсти, каквито малцина биха очаквали от кралицата на Англия. „Принц Филип бе единственият, който си е позволявал да й се кара. Той също така е единственият, пред когото кралицата е плакала. Той бе този, който пишеше утешителни писма на Даяна и споделя тревогите й. Нищо чудно, че кралицата страда“, издават още те.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар