Лъсна цялата измамна схема на Даниел Петканов и Александра Богданска

Лъсна цялата измамна схема на Даниел Петканов и Александра Богданска
5 (100%) 1 vote

Всичко, което виждат зрителите, е пълен фарс

Несъмнено Даниел Петканов и Александра Богданска успяха да трогнат цяла България с чистата си на пръв поглед любов.

Това ги превърна в най-известната влюбена двойка та България. Даниел Петканов и съпругата му обаче все повече затвърждават слуховете, че мамят зрителите на риалити формата ВИП Брадър.

За никого не е тайна, че новоизлюпените младоженци далеч не са оправили отношенията си под покрива на къщата в Нови хан. Двамата са се събрали месеци, преди да влязат в риалитито. Въпреки това обаче, те са скрили тази „малка подробност“.

Даниел Петканов

Всичко, което виждат зрителите, е пълен фарс

Така и не става ясно обаче дали са я скрили само от обществото или и от продуцентите на сеирджийското риалити. Може пък точно това изпълнение да е включено в договорите им за участие.

Така или иначе обаче е факт, че вече повече от месец продължава фарса, който играят Даниел Петканов и Александра Богданска, която вече носи фамилията Петканова.
Кому е нужен целият този театър, в който двамата влюбени се преструват, че се преоткриват наново?

Истината е, че още в началото на лятото, когато Александра се върнала от Италия, двамата се срещнали. Още тогава любовта им пламнала и се оказала много по-сина в сравнение с преди. Моделът и репортерът обаче решили да запазят възраждането на любовта им в тайна.

На практика и двамата били много притеснени от реакциите на обществото, предвид целия цирк, който разиграха при раздялата си. Най-вече се притеснявали обаче от реакцията на родителското тяло.

По-наблюдателни фенове на Даниел Петканов и Александра Богданска припомниха, че това лято моделът се похвали със снимка на яхта, направена на фона на красив скалист пейзаж. Лудия репортер също позира на този фон, отново на яхта.

Малко след това стартират и преговорите за участието им във ВИП Брадър. В крайна сметка те се съгласяват да разиграят целия този цирк срещу сумата от 200 хиляди лева, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар