Мария Шарапова разтърси всички с тези свои признания за Гришо!

Мария Шарапова призна нещо наистина съкровено за Григор Димитров. В книгата си „Неудържима: моят живот досега” руската тенис звезда казва, че първо проверила Гришо в интернет на колко е години. Преди да стартира връзката си с него. [caption id="attachment_532617" align="aligncenter" width="300"]Мария Шарапова Мария Шарапова смая света с това признание за нашия Гришо[/caption] През цялото време тя е наблюдавала израстването му не само като шампион на тенис кортовете по света, но и като мъж. За първи път, когато двамата се срещнали, той бил едно слабо, високо и подскачащо момче. Което обаче имало широка усмивка. С нея той давал заявка, че изглежда добре и самия съзнавал, че това е така за външния си вид.

След това в книгата си руската тенис легенда описва как Гришо се е изкачвал постепенно по ранглистата нагоре. Първоначално на турнирите отсядал по хотели в Мадрид, където „и плъховете отказвали да преспиват”.

Сега вече големият Григор Димитров може да си позволи да спи в такива скъпарски хотели, като „Четирите сезона” в Париж и „Карлайл” в Ню Йорк, в които отсядат само звезди от световна величина и милионери. Мария Шарапова помни времето, когато на бившото й гадже му се свидело да си доплаща за първа класа, когато пътувал за състезание до Австралия. А днес вече хасковлията пътува в частните самолети на свои приятели милиардери и се глези на техните яхти в изискани компании. Шарапова искрено признава, че се учудила, че проявил интерес към нея. Защото го възприемала тогава като „едно малко момче”. „След един от мачовете ми в Брисбън подари бели ризки с якички на всички членове на екипа ми, заедно с бележка. На нея пишеше, че мечтае един ден и той да има такъв екип. И преди всичко между нас да приключи, вече имаше такъв екип. Гледах го как се превръща в самостоятелен човек, който сам взема решенията си. Как се превръща в мъж.", казва в автобиографичната си книга Мария Шарапова.