Потрес: Гаджето на Росен Петров се обезобрази! (Карина е плашещо слаба, но с отекло от ботокс лице)

Потрес: Гаджето на Росен Петров се обезобрази! (Карина е плашещо слаба, но с отекло от ботокс лице)
5 (100%) 1 vote

Приятелката на Росен Петров вече не прилича на нищо!

Гаджето на Росен Петров плаши с вида си. Той и Карина са заедно вече повече от четири години. Но докато Петров си е почти същият, младата му приятелка е неузнаваема.

Росен Петров

Гаджето на Росен Петров плаши с вида си – подпухнала е от ботокс

Тези дни двамата бяха засечени в супермаркет близо до мястото, където живеят в кв. „Филиповци“. Росен Петров буташе количката с продуктите, които половинката му усърдно мяташе в нея.

Клиенти останаха потресени при вида на тялото на девойката. Тя вече прилича досущ на анорексичка като погледната отзад е като малко дете. Телцето й е супер хилаво и сякаш ей сега ще се счупи. За сметка на това обаче лицето на Карина е нещо страшно.

Тя така се е издула, че физиономията й прилича на медената питка. Това, разбира се, не са бузи, а яко блъскане с ботокс и хиалурон. За крехките си 27 години обаче Карина се е докарала като някоя застаряла лелка, подмятаха очевидци на касата.

Росен Петров май пет пари не дава за мнението им и още е лудо влюбен в гаджето си. Той чинно грабна пълните с покупки торби и сам ги пренесе до автомобила си. А Карина си носеше единствено дамската чанта като и намек не направи да му помогне с нещо.

Отдавна се говореше, че двамата ще се женят, но по всичко личи, че поне към момента не мислят за сватба. Въпреки това те живеят заедно и се разбират чудесно. А и как иначе, когато бившият сценарист на Слави Трифонов угажда на всичките капризи на гаджето си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар