Ваня Червенкова направи разтърсваща изповед

Гласувайте за статията

Твърди, че знае кои са извършителите на покушението срещу нея

Бизнес дамата Ваня Червенкова направи изключително лична изповед, която разтърси всички.

Тя споделя, че в живота си е научила изключително много неща. Единственият страх, с който все още не може да се пребори след толкова години, е да се върне на мястото, на което бе простреляна.

Това призна бизнес дамата Ваня Червенкова, която бе простреляна с четири куршума на централния пазар във Варна през 2003 година.
Единият от куршумите минава под дясното й око и излиза от черепа. Вторият се забива зад ухото й и излиза през лявата буза.

Ваня Червенкова

Твърди, че знае кои са извършителите на покушението срещу нея

Третият куршум влиза в тялото й откъм гърба и разкъсва черния дроб и плеврата.
Следващите два, които са изстреляни срещу Ваня Червенкова, раздробяват дясната й ръка. В първия момент след покушението, бизнес дамата не осъзнава какво се е случило. Тя вижда само, че отвсякъде от нея струи кръв.

Към днешна дата Ваня Червенкова е събрала достатъчно смелост да преживее всичко това отново, за да направи документален филм за случката.
Заради филма тя се връща отново на местата, където според думите й се е изгубила предишната Ваня.

Връщайки се след толкова години отново на пазара във Варна, Ваня усеща отново онази велика сила, за която мнозина говорят. Тя твърди, че е видяла човека, който е стрелял по нея. Спомня си и всеки един от изстрелите, които първоначално приела като пиратки.
Спомня си и дългата й борба за живота, която тя определя като най-великото нещо.

Пред Би Ти Ви Ваня Червенкова разказва, че се е давела в собствената й кръв и не е можела да диша. След покушението тя изпада в кома. Остава в това състояние в продължение на три дни. Усилията на медиците се увенчават с успех и тя отново се връща към живота.

В заключение посочва, че знае кои са извършителите на покушението срещу нея, но никога няма да спомене имената им, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар