Дъщерята на Маджо скъса с гаджето си Иво Диков (Всичко за раздялата)

Гласувайте за статията

Дъщерята на Маджо е соло, хубавицата и гаджето й Иво Диков се разделиха

Дъщерята на Маджо Йоана Михалева от известно време е свободен електрон. Красавицата и нейния любим са сложили край на любовната си връзка.

Наследничката на Младен Михалев и племенникът на бившия главен архитект на столицата бяха гаджета от известно време, но техни близки издават, че са решили да се разделят.

Повод да сложат край на връзката си били непрекъснатите нападки на най-различни момичета, които се слагали на Диков младши като един от най-видните софийски ергени.

Хора близки до Йоана споделят, че отначало тя не обръщала внимание на нахалните златотърсачки и бръмчалки, които обсаждали нейната половинка. Но накрая тази истерия й дошла в повече. Затова решила да сложи край на връзката си, предават от hotarena.net.

Госпожица Михалева и Иво живяха под един покрив повече от една година. През това време бяха непрекъснато заедно и са се разделяли за не повече от три дена. Към днешна дата всеки обитавал собственото си жилище. Но приятели на хубавата Йоана подозират, че все още се обичат и скоро ще се съберат.

Иво Диков е от добро и имощно семейство. Баща му Калин  също е архитект като брат си. В момента има печеливш строителен бизнес. Майката е известна дизайнерка, такава е и сестра му Ирен.

Щерката на Маджо е високообразована дама. Тя работи като експерт в Асет Банк. Преди години имаше любовна връзка със състудента си Янис. С когото живееха заедно в богаташкия комплекс „Кенсингтън”. След раздялата си с гърка тя запази приятелските си отношения.

В много близки отношения Йоана Михалева е и с доведената си сестра Мелина Христова. Те са в един приятелски кръг с сина на Георги Гергов и дъщерята на Фатик – Адриана Тюркмен.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар