Тревога! Над принц Джордж е надвиснала сериозна заплаха, готвят му атентат

Гласувайте за статията

Невръстният принц Джордж се оказа поредната мишена на ИДИЛ!

Зловеща закана разпространиха тези дни ислямистите от ИДИЛ. След атентата в Ню Йорк, те са насочили вниманието си към първокласника на британското кралско семейство принц Джордж. В социалната мрежа Телеграм отдавна се разпространяват посланията на джихадистите към целия свят и се посочват следащите им цели. Именно там бяха публикувани кадри на сина на принц Уилям и Кейт Мидълтън, щракнат пред неговото школо.

„Дори и кралското семейство няма да остане незасегнато“, заканват се от ИДИЛ. Тази заплаха бе изпратена директно и до елитното учебно заведение, където от няколко месеца се обучава кралския наследник. Разбира се, заплахата за живота на принц Джордж бе приета много на сериозно. Не се мина и без голяма доза паника не само от служителите на училището и членовете на кралския двор, но и от родителите на съучениците на кралския наследник.

Типът атака, която се планира срещу него, не е изяснена.

Но въобще не е изключено покушението да засегне не само кралския наследник, а и останалите деца в училището. Според източници, представители на британските специални служби са денонощно на пост около училището. Те следят за всякакъв вид заплахи, които могат да възникнат. Въпреки това, в учебното заведение и в квартала, където то се намира, се усеща значително напрежение и притеснение.

Принц Джордж е на мушката на джихадистите

Принц Джордж е на мушката на джихадистите

Това не е първата заплаха нито към принц Джордж, нито към кралското семейство като цяло. Още през първата си седмица в училището, наследникът на херцога и херцогинята на Кейбмирдж бе атакуван от тяхна обезумяла фенка, която се опита да го отвлече. Тя се е набила на очи на охраната заради огромната си раница, в която вероятно е щяла да скрие кралския наследник, пише blitz.bg.

След този инцидент родителите на съучениците на принц Джордж скочиха срещу него и пожелаха да напусне училището, защото създава заплаха и за останалите деца. През 2015 година пък последователи на ИДИЛ обещаха неприятности за кралицата в навечерието на 70-ия юбилей от края на Втората световна война.  Принц Хари пък бе подканен в специално видеообръщение: „Защо не дойдеш тук и не се сразиш с нас, ако си достатъчно смел мъж?“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар