Истината за раздялата на Деси Банова с любимия й

Истината за раздялата на Деси Банова с любимия й
5 (100%) 1 vote

Истината за раздялата на Деси Банова с любимия й излезе наяве

Истината за раздялата на Деси Банова с бащата на дъщеричката й,  излезе наяве. Синоптичката направи неочаквано признание, споделяйки в медиите, че от година и половина не е заедно с бащата на малката Йоана.

Блондинката решила да изчака преди да обяви официално раздялата си с младия предприемач Иво, тъй като искала да е сигурна, че взетото решение е правилно и няма връщане назад.

Тв водещата е категорична, че връзката й с бащата на Йоана, вече е останала в миналото. Тя не скри, че между тях има огромно уважение. Но само то не е достатъчно, за да продължи връзката им.

Блондинката сподели, че вина за раздялата им няма трети човек. Нито тя си е позволила да изневери на Иво, нито той си е позволил да го направи. Просто хармонията изчезнала от връзката им.

Двамата взели решението да се разделят най-вече и заради Йоана, която вече е на 6 години и разбира всичко.

Всъщност за раздялата на блондинката с нейния бивш любим има още една основателна причина. Докато те бяха заедно постоянно се спекулираше с връзката им и най-вече с факта, че те съжителстват без брак, въпреки че имат дете. Тв водещата многократно заяви, че за нея бракът не е най-важното.

Но след нестихващите спекулации, тя самата започнала тайничко да се надява, че Иво най-после ще се реши да й предложи брак. Но тя така и не получи от него бленуваното предложение. И това е главната причина да реши да сложи край на връзката си с него.

Истината е, че Иво се срамувал от миналото на любимата си и затова не желаел да й даде името си. В миналото тя имаше връзка с Димитър Бербатов, а след това и с легендата Любо Пенев, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар