Да се пръснеш от страст: Гаджето на Дженифър Лопес й се обяснил в любов от кенефа!

Гласувайте за статията

Любимият на Дженифър Лопес й изпратил смс от тоалетната!

На корицата на Vanity Fair се появи най-горещата холивудска двойка. От месец май те са заедно. Това са Дженифър Лопес и Алекс Родригес. Те вече са известни сред меката на киното като Джей Род.

Дженифър Лопес

Гаджето на Дженифър Лопес й пише любовно от кенефа

Пред светското издание двамата влюбени споделят, че са като близнаци. Понеже и двамата били родом от Ню Йорк, били латиноси и имали още минимум двадесет общи неща.

Когато Дженифър Лопес го видяла за първи път, на първата им среща, той й изглеждал много дистанциран, строг и невъзмутим, в бялата си риза. Едновременно бил доста приказливи и така се издал, че е силно притеснен.

Опитал да преодолее дистанцията и да стопли нещата, като й предложил питие. Но актрисата и певица твърдо отказала, понеже не пиела концентрати. Той обаче си позволил питие и после скорострелно заминал до тоалетната. Оттам се престрашил да й изпати съобщение.

„Много си секси”, написал й Алекс Родригес от кенефа. Есемесът пристигнал едновременно с него.

„Седях си там и той пристигаше. Тогава дойде и неговия есемес”, припомня си веселата случка Джей Ло.

Двамата разказват и за отношенията си с децата си. Алекс Родригес разкрива пред лъскаво издание, че за него Дженифър Лопес е великолепна майка. А неговите дъщери, 12-годишната наташа и 9-годишната Ела я обожавали.

„Моите момичета определено удариха и джакпота с нея”, признава влюбения мачо. Дженифър Лопес също не може да се нахвали от връзката си с новото си гадже. Те се обичат и се уважават, идеалната двойка са, категорични са и двамата.

„Имала съм чудесни връзки, изпълнени с любов и приключения. Но това е първата, в която се чувствам, че ме прави по-добра. Както и аз него. Ние се допълваме. И това наистина е една чиста, и истинска любов”, категорична е Джей Ло.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар