Галена шашна Галин: Май забрави като лази пред вратата! (виж как го вдърви тук)

Гласувайте за статията

Галена и Галин са заедно от 11 години, а все така влюбени!

Галена и Галин са пример за перфектното семейство, макар че нямат брак. Двамата са заедно вече 11 години и са щастливи родители на двама сина Стефан и Александър. На сватбата на Фики Стораро и Гюлджан обаче те бяха запитани кога ще се оженят.

Галена

Галена твърдо отказа брак на Галин, той обаче настоява за поне още един син

„Чакам тя да ми предложи брак и тогава“, ухили се Галин. А чаровницата Галена моментално го вдърви с отговора: „Ей, ти май забрави като лази пред вратата!“. Кога се е състояло „историческото“ събитие и каква е била причината, остана загадка.

Истината обаче е, че двамата са все така лудо влюбени един в друг и прекарват заедно всяка свободна минута. Относно брака, Галена заяви, че тя си е селско момиче и държи на традицията мъжът да иска ръката на бъдещата си булка.

„Но да си кажем право, сватба между нас няма да има. Хич и не я чакайте! Почти през ден ходя на сватби – или като гост, или по работа. Но никога не съм имала мерака да се видя като булка. Не ме вълнува и не искам да се женя официално“, обясни певицата.

„Моята жена е много странна и различна от останалите. Но и затова тя е единствената“, призна си Галин. Който щял да преглътне липсата на подпис между двамата, но е твърдо решен да имат още едно дете. Трети син, с когото да затворят цикъла.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар