Бомба! Принц Хари и Меган Маркъл се оказаха братовчеди (Ще провали ли това сватбата им?)

Гласувайте за статията

Скандалните разкрития около връзката на принц Хари и Меган Маркъл нямат край!

След възможността кралица Елизабет да не даде благословията си заради предишния брак и липсата на кралско потекло на Меган Маркъл, сега се появи нова пречка пред влюбените. На фона на слуховете, че с принц Хари чакат първия си наследник, се появи поредното разкритие около двойката, за която цял свят говори!

Преди известно време стана ясно, че канадската актриса е наследница на прислужница в кралския двор. Това стана повод за по-задълбочено разследване. Британските медии веднага подхванаха темата и се заканиха да не спрат, докато не изкопаят нещо пикантно. Проучвайки родословните дървета на принц Хари и Меган Маркъл с векове назад, те са открили, че двамата са далечни, 15-и братовчеди!

Бъдещите младоженци са израснали в различни части на Атлантическия океан, но са свързани кръвно от предшественик на кралица Елизабет Втора от далечния 15-и век. Бащата на канадската актриса Томас Маркъл, може да проследи линията си до англичанина Ралф Боус, пише blitz.bg.

Трудностите пред принц Хари и Меган Маркъл са не една и две

Трудностите пред принц Хари и Меган Маркъл са не една и две

Въпросният Ралф е бил върховен шериф на графство Дърам. Семейство му е живяло в замъка Стрийтлам от 1480 до 1518 г. Имотите му наследил сър Джордж Боус, депутат. Четири поколения след него на бял свят се появява и нейно величество кралица Елизабет Втора. Тя е баба на принц Хари.

Подобни далечни роднински връзки са често срещани в кралските семейства заради дългото им родословие. Самата кралица също се омъжва за свой далечен братовчед – принц Филип. Така че надали този факт ще се окаже пречка пред сватбата на Меган Маркъл и принц Хари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар