Деси Слава съобщи невероятна новина

Гласувайте за статията

Двамата с Благой вдигат тежка сватба

Фолк дивата Деси Слава, която е в очакване на рожбата си от Благой Найденов, съобщи невероятна новина.

Оказва се, че блондинката планира да мине за трети път под венчило. Това най-вероятно ще се случи догодина, а избраникът й този път разбира се е Благой Найденов, който е баща на детето й.

По всичко личи, че фолк фурията и спортистът възнамеряват да узаконят връзката си. Двойката ще си каже заветното „Да“ съвсем скоро.
Припомняме, че рожбата им ще се появи на бял свят в началото на следващата година. Очевидно Деси Слава и възлюбеният й възнамеряват да вдигнат пищната сватба след това.

Деси Слава

Двамата с Благой вдигат тежка сватба

На този етап Деси Слава отбягва лаконично въпроса кога ще е сватбата. Тя посочва, че сега е в очакване на рожбата си. След като бебето се роди, вече ще започнат да правят планове за следващото щастливо събитие в живота им.

Припомняме, че друга от родните поп фолк звезди – Софи Маринова, също стяга сватба. Тя обяви преди време намерението си да сключи брак със своя любим Тодор Давидов-Гринго. В последно време обаче изникнаха някои непредвидени ситуации като ареста на Гринго. Не е изключено развитието на събитията да попречи на плановете им.

Междувременно стана ясно, че Деси Слава е вдигнала ръце от любимия си Благой Найденов. За никого не е тайна, че той е много по-малък от нея. Докато тя предпочита да си стои кротко у дома, то Благой не се спира. Той постоянно обикаля из нощните заведения на столицата.

Най-притеснителен е фактът, че освен от приятели, Благой Найденов е заобиколен и от доста красиви студентки, които не престават да му се натискат. На този етап Деси Слава е категорична, че има доверие на любимия си.

Въпрос на време обаче е да разберем дали Благой Найденов ще предаде доверието на майката на детето му или ще го оправдае, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар