Менделсон: Десислава и Благой Найденов вдигат сватба!

Менделсон: Десислава и Благой Найденов вдигат сватба!
5 (100%) 1 vote

Десислава и Благой Найденов ще стават истинско семейство!

Огромно щастие очаква Десислава. Певицата е бременна за втори път. Тя носи бебето на Малката Кобра. Двамата с Благой Найденов планират догодина и сватба. Влюбените ще вдигнат пищното тържество, след като се роди сина им. Припомняме, че сина на певицата от първия й брак Майки издаде, че майка му очаква братче.

Десислава

Десислава е на върха на щастието, че отново ще става булка

Според прогнозата детето на певицата и боксьора ще се роди през януари. След като мине еуфорията от появата на новото човече в дома им, двамата планират и да узаконят връзката си.

Оказа се, че бебето, което очакват влюбените, е било напълно планирано. Чалга дивата искала да стане майка още един път. Такова било желанието и на 17 години па-младия от нея приятел.

Двойката дълго опитвала да станат родители. Но нещата така и не се случили. Тогава поп фолк дивата се подложила на гинекологична операция и чудото се случило.

Изпълнителката опроверга слуховете, че не се разбирала с родителите на бъдещия си мъж. Според нея те били в прекрасни отношения. И голямата разлика във възрастта им с Малката Кобра изобщо не ги притеснявала.

Благой Найденов също бил в прекрасни отношения със сина й Майки. Въпреки малката им разлика двамата били като братя и много се разбирали. В момента хитовата изпълнителка се е отдала на заслужена почивка.

На личната си страница в социалната мрежа Десислава обяви, че напуска музикалната сцена временно. И ще се отдаде на майчинството до следващото лято..

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар