Ужасен инцидент с Галена в Германия, Галин е в паника!

Ужасен инцидент с Галена в Германия, Галин е в паника!
5 (100%) 1 vote

Галена пропищя от това, което й се случи в Германия!

Поп фолк дивата Галена е претърпяла ужасен инцидент. Звездата на „Пайнер” е пострадала от автомафията в Германия. Красивата изпълнителка отлетяла в страната на Меркел веднага след сватбата на Фики Стораро и Гюлджан.

Галена

Галена не е на себе си, защото не очакваше подобно нещо

Тя и нейният мъж Галин Атанасов бяха кумове на младото семейство. Пищната сватба се състоя в тузарски хотел в столицата. На нея бяха поканени над четиристотин гости. Но веднага след пиршеството Галена заминала за Мюнхен и Франкфурт.

Там топ поп фолк дивата е имала среща с българската общност. Но турнето й било застигнато от неприятен инцидент. По време на концерта, в един от двата германски града, бил разбит автомобила, с който превозили звездата на мястото на турнето й.

Бандитите са се надявали да ограбят скъпи вещи и други аксесоари на певицата. За късмет на Галена там не е имало нейни вещи. Защото всичко е било принесено в гримьорната. Но не с такова щастие може да се похвали мениджърката на събитието.

Петя Романова, която организира всички гастроли на чалга дивите в Америка пострадала от набезите на апашите. Куфарът й бил разбит и плячкосан.

Германската полиция не е била уведомена за кражбата. Защото веднага след концерта Галена и екипа й са отпътували за България. Притеснен от кражбата, мъжа на Галена настоял да я придружи на обиколката й през ноември в Америка.

Хитовата изпълнителка ще бъде сензацията в програмата на круиз, организиран за българите в Америка и семействата им. Топ чалга дивата е приела да участва в четири концерта на борда на лайнера „Carnival Victory“. Корабът тръгва по маршрут Маями-Бахамите на 20-ти ноември.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар