Майката на Мустафа Карадайъ върти хотелски бизнес (Вижте семейния хотел)

Гласувайте за статията

Къщата на Мустафа Карадайъ, в която е роден се превърна в хотел, майка му Айше върти семейния бизнес

Майката на Мустафа Карадайъ макар и в доста напреднала възраст е упорита жена. Преди години Айше отгледала сама децата си и им построила къща в село Борино. Днес родния дом на лидера на ДПС е превърнат в хотелски комплекс. С който се занимава родителката му.

Родната къща на шефа на ДПС представлява хотелски комплекс. Който е от семеен тип и към него има снек бар, който носи името „Аркадия”. В дома на известният политик предлага на туристите 14 места. Които са разпределени е 5 стаи с по две легла. Има и два апартамента.

Семейният комплекс приема гости целогодишно. Обзавеждането както се досещате е битово. Айше Карадайъ кандидатствала по програмата „Сапарад” и построила хотелската част с пари от европейските фондове, предават от електронното издание retro.bg.

Към днешна дата въпреки напредването на годините родителката на първия човек в ДПС  се занимавала с хигиената в хотела. Но най-умела била в съставянето на менюто. В официалното представяне на семейния хотел пише, че ако го посетите ще си оближете пръстите от ястията на баба Айше. Тя ще ви смае с кулинарните си умения и ще опитате от най-вкусните традиционни родопски гозби.

Собствениците предлагат за по-атрактивна почивка в Родопите организирани екскурзии до различни забележителности. Ще ви направят и пикиник на открито, за да усетите прекрасната природа на планината и нейния кристално чист въздух.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар