Водата на Ванга ни прави столетници

Водата на Ванга ни прави столетници
5 (100%) 1 vote
Ванга се зареждала от водата на Рупите

Вода от Рупите ни прави столетници. Ванга е знаела за това и по тази причина се е заселила до минералните извори в околностите – пише „България днес“, като се позовава на изследователи. Водата на Рупите не бива да се пие, тя трябва да се ползва за къпане. Това става ясно от изследвания на проф. Игнат Игнатов, който е почетен доктор в Европейската академия за естествени науки на Германия. От 1996 г. той е създател, собственик и директор на Научно-изследователския център по медицинска биофизика – отбелязва изданието.

„Водата в Рупите съдържа минерали, затова те не могат да се пият. Но тя изчиства на всякакво ниво организма и е полезно да се потапяме в нея“ – обяснява проф. Игнатов. Като влезе в басейн с подобен тип вода, човешкият организъм се зарежда с отрицателни йони, това, което и Ванга съветва да правим – подобно е зареждането, когато ходиш бос. При тези високи температури се подобрява храненето на тялото с кръв, както и метаболизмът. Така човек получава допълнителна енергия“ – счита физикът.

Според него Ванга се е зареждала от водите там, а и нищо чудно животът да се е зародил в Рупите и гадателката да е видяла нещо, което ние все още не сме открили“ – смята Игнатов.

Водата на Рупите била безценна и Ванга е знаела това

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар