Брутално: Виж как 100 Кила нарече уж голямата си приятелка Мегз!

Брутално: Виж как 100 Кила нарече уж голямата си приятелка Мегз!
5 (100%) 1 vote

100 Кила жестоко обиди Мегз, как ли ще го приеме тя!

100 кила се нахвърли върху бившата си изгора Мегз. Преди четири години рапърът и дизайнерката имаха кратък романс в „Къртицата”. Не се знае защо сега мургавелкото изригна срещу носителката на „Златната игла”. С днешна дата Миглена Каканашева – Мегз е една от съквартирантите във Вип Брадър 2017.

Мегз

100 Кила надрънка сума ти глупости за Мегз, а уж му беше приятелка

Но в Къщата дизайнерката не спира да пили нервите на съквартирантите си. Тя отказва мисии на поразии, като не се съобразява с никакви правила на Големия брат. Поредният отказ на мисия накара 100 кила да изригна на личната си страница във Фейсбук.

Това той направи заради последната мисия на Големия брат. Той накара ВИП-овете да облекат костюми на различни анимационни костюми. На Мегз се падна да сложи този на катерицата от „Ледената епоха”. Тя разбира се го облече за кратко и после съблече.

Уж заради това да спазва принципите си. А зрители и звездите в Къщата вече знаят със сигурност, че го прави да рекламира роклите и дрехите, с които е облечена вътре, в Къщата.

Докато Джулиана Гани се отказа от всичко мило и свято, дори от писмото на любимия си, за да имат съквартирантите й повече от седмичния си бюджет. Именно поредната доза инат на Мегз накара рапъра да напише следните думи.

„Значи ти можеш да пропуснеш новина от любимият човек, а онази катерица си прави каквото иска с последствия за всички участници. Аре циба цибурашка от тука бе #сьомга #фантом.“, гласят думите му към кадри на плачещата Джулиана Гани.

Именно силиконката посочи 100 кила за свой фаворит в скандалджийското шоу. Устатата дизайнерка не спира да проваля мисии, за да провежда маркетингова стратегия на лансиране на бранда си в Къщата. Това накара рапъра да изпитва недобри чувства към екс любимата си Мегз.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар