Виктор Николаев за малко не бил премазан на място!

Виктор Николаев се държи като самоубиец. Водещият на сутрешния блок „Здравей, България” е спасил удавник. Но не спира да се поставя в опасни ситуации, без да има причина за това. Преди дни папараци са го щракнали да пресича опасни кръстовища. [caption id="attachment_532267" align="aligncenter" width="300"]Виктор Николаев Виктор Николаев се държи като самоубиец на пътя[/caption] И то като не е спрял да говори по мобилния си телефон. Той пресичал на супер опасни участъци, като маневрирал покрай профучаващите около него коли. Шофьорите се видели в чудо, като не спирали да му свирят с клаксоните си. Но той изобщо не се притеснил, а не свалил телефона от ухото си. Зрителите на предаването по Нова телевизия отдавна са забелязали, че Виктор Николаев има завидно спокойствие. Известният водещ запазва хладнокръвие дори когато неговите събеседници са твърде разпалени. Но не е редно да е такъв непукист и в живота си. Особено на пътното платно той трябва да е твърде внимателен, за да не попадне в черната статистика на КАТ. Не един и два пъти водещият е бил на косъм да „намаже колелета на колите”, но това изобщо не го е извадило от неговото спокойствие.

В петък известният журналист е бил засечен да върви пеш към дома си. Той се движил към центъра на столицата, където е апартамента му. През цялото време 37-годишният водещ не свалял смартфона си от ухоте. Дори и като пресичал преките на ул. Раковска”.

И тогава журналистът не се оглеждал за приближаващи коли, а говорел ли говорел по телефона си. Шофьорите били поставени в инфарктни ситуации, но той не се трогвал изобщо, доверяват очевидци на ситуацията. Той дори пресякъл напряко оживения булевард, пак по маниера си. Колите профучавали покрай него, бипкали му, но той си останал като непукист и не спирал да дърдори по мобилния си телефон. Няколко коли дори забили спирачки, за да не пометат кадъра на Нова телевизия, който не зачитал пешеходните пътеки. Преди няколко години Виктор Николаев напусна скромната си гарсониера до Сточна гара. И заживя със семейството си в тузарски апартамент в центъра на столицата. Той се намира района на ул. „Раковски”. Тази промяна в имотното състояние на водещия на „Здравей, България” накара евродепутата Николай Бареков да предизвика НАП.