А такааа: Фики и Гюлджан не консумираха първата си брачна нощ!

Гласувайте за статията

Фики Стораро и Гюлджан не се насладиха на първата си брачна нощ!

Фики Стораро не успя да изконсумира първата си брачна нощ с булката Гюлджан. Пищната сватба продължила до ранни зори в тузарския хотел в столицата. Младоженците били скапани от положителните емоции, както и от веселбата на макс.

Фики

Фики и Гюлджан останаха без първа брачна нощ

На масите имало още гости, на които младото семейство обръщало внимание. Но последният гост си тръгнал едва след като всички се разотишли. Тогава те се качили в хотелската стая. Вместо да се отдадат на ласки за първата брачна нощ, семейството проявило любопитство.

И започнало да разгръща подаръците, както и да чете в захлас поздравленията по повод на тържеството им. Благите пожелания напълно разтопили Фики Стотаро и неговата съпруга.

Поздравителните картички доста развълнували прясното семейство. Но също така сърцата им грабнали и пликовете с паричните суми в тях. Фики и вече законната му половинка също се радвали на финансово благополучие.

Сърдечни пожелани за сватбата си получил тийн идолът и от шоумена Слави Трифонов. Не се знае дали Дългия не ги е предал и лично. Но това направил актьора Краси Радков, след като грабнал микрофона.

Той се включил в програмата на сватбата с няколко песни и скеча. Комикът пожелал само благи неща на младите влюбени и предал поздравите на Слави Трифонов. Същият ден учиндолецът отпразнува 51-ия си рожден ден.

Най-обсъждани след сватбата бяха подаръците, както и това, че булката е бременна с момче. Кумовете Галена и Галин също се отчели подобаващо. Те дариха двадесет бона в кеш и романтична почивка до Париж, разкриват източници.

Семейството на младоженеца и булката пък им подариха много златни накити. Тони Стораро и неговата жена дариха апартамент на младото семейство, където живеят в момента. Както и скъпо возило, за да возят внука им.

Самият Фики сподели, че сина му ще носи името на баща му – Тунчер. Очаква се бебето да се роди около рождения ден на сина на Човека глас-3-ти март.

Младоженците са събрали доста пари от гостите си-над четиристотин бона, доверяват техни познати. Така сватбата, която е струвала 250 000 лева е избита напълно. А младото семейство дори е на печалба.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар