Изненада! Меган Маркъл е бременна от принц Хари (Затова ли бързат със сватбата?)

Гласувайте за статията

Скандални снимки на Меган Маркъл взривиха не само кралския двор, но и обществеността.

Таблоидът ОК публикува уникални снимки на бъдещата кралска снаха Меган Маркъл с подозрително коремче. Разбира се, веднага се роди конспиративната теория, че актрисата и принц Хари са в очакване на първото им дете. Подобно предстоящо събитие дава логично обяснение защо влюбените толкова много бързат със сватбата!

Въпреки че са заедно само от няколко месеца, принц Хари и Меган Маркъл вече са сгодени, а поредната бляскава кралска сватба се очаква догодина. Кралица Елизабет вече е дала своето съгласие и се очаква до дни годежът да бъде официално обявен. А цялото това необичайно бързане няма как да не предизвиква куп въпроси. На всички тях кадрите на наедрялото коремче на актрисата дават правдоподобен отговор.

За мнозина бе доста подозрително, че рижавият престолонаследник чак толкова бърза да се раздели с ергенския живот. Докато по-големият му брат Уилям запозна своята настояща съпруга Кейт Мидълтън с кралицата цели 5 години след като се гаджосаха, то Меган Маркъл е с принц Хари само от няколко месеца, но вече познава Елизабет Втора!

А на нея със сигурност никак не й се е понравила идеята внук й да се сдобие с наследник

от разведена мулатка, с която дори все още няма брак. Кралицата е била уведомена за принципно щастливото събитие лично от бъдещия татко. „Тя не се церемони и каза, че това е най-неудачната ситуация, която би могла да възникне. Но тя винаги е подкрепяла внука си”, споделя източник от кралския двор.

„Меко казано, това е неочаквано – извънбрачно дете може да предизвика огромен скандал в кралското семейство. Но Хари и Меган Маркъл се стремят да създадат семейство. Колкото по-рано – толкова по-добре”, гласят новините, тиражирани от британските таблоиди.

Меган Маркъл позира щастлива и с подозрително коремче

Меган Маркъл позира щастлива и с подозрително коремче

Все още кралица Елизабет не е взела окончателно решение как да се процедира в тази ситуация. Тя се старае да се грижи за благоденствието не само на народа си, но и на членовете на кралското семейство. А най-удачният изход от заплетената ситуация е сватба час по-скоро. това ще бъде решено след задълбочени консултации, пише blitz.bg.

Най-големият проблем на този етап е, че подобни важни събития като сватба се записват от много по-рано в натоварения кралски график. А сега настъпва сериозно объркване, защото след няколко месеца се очаква и Кейт Мидълтън да роди третото си дете. Явно двете кралски бебета ще се повяват с малка разлика помежду си и Меган Маркъл може да засенчи херцогинята на Кеймбридж. Актрисата скоро ще се премести в двореца Кенсингтън, а важните решения ще се вземат в движение!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар