Марги Хранова крие нещастна любов с актьор (Вижте кой й е разбил сърцето)

Марги Хранова крие нещастна любов с актьор (Вижте кой й е разбил сърцето)
4.67 (93.33%) 3 votes

Марги Хранова е била нещастно влюбена в идола на куп българки

Марги Хранова крие нещастна любов с роден актьор. Малцина знаят, че на млади години певицата е била лудо влюбена в Антоний Генов – идол на куп българки. Тя буквално изгаряла от любов по него, но за нейно съжаление, той не й обръщал внимание. И чувствата й така и не били споделени.

Историята се разиграла доста преди звездата да срещне мъжа на живота си – Кирил Бойчев. Малцина знаят, че заради любовта си към Антоний, Хранова е правила истински глупости.

Всяка вечер заедно с нейна приятелка замръквали пред дома му, очаквайки го да се прибере. Сутрин се криели в храсти и зад кофи за смет, за да видят как актьорът излиза. Преследвали го по целия му маршрут с идеята да ги забележи, но той оставал все толкова недостъпен. Веднъж се опитали да се покатерят по фасадата на сградата и да се доберат до прозореца на спалнята му, за да оставят бележка, но и този план не сполучил.

Марги ХрановаТогава певицата била осмокласничка и приела невниманието на Генов към нея като любовно разочарование.

После такова преживяла и с Димитър Буйнозов, когото също преследвала.

С бъдещия й съпруг Кико ги сватосал Емил Димитров, а във вечерта, в която си разменили телефоните, Кирил я откарал до дома й. Когато родителите й го видели пред вратата и я разпитали за него, хич не го одобрили, понеже вече бил в процес на развод. Младите обаче толкова искали да се оженят, че го сторили тайно.

В гражданското били само те и кумовете им – нейна приятелка и случаен фотограф. Марги използвала момента, че заминава на турне и ще може да скрие събитието от родителите си, но когато майка й научила – ударила звучен шамар на зетя Кирил, предават от retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар