Мустафа Карадайъ с живот белязан от жени (Вижте кои са дамите до него)

Гласувайте за статията

Мустафа Карадайъ е женен за комшийката си, двете му щерки са актриси

Въпреки, че Мустафа Карадайъ е заобиколен на политическата сцена предимно с мъже в личен план е подвластен на истински матриархат.

Лидерът на ДПС е израснал заедно с брат си и сестра си без татко. Децата са отгледани само от майка си Айше. Бащата става жертва на катастрофа през 1973 година като пада с автомобила си в р. Въча. Вдовицата сама им построява къща в село Борино. А в близост до тях израства и бъдещата половинка на политика, предават от електронното издание retro.bg.

Председателя на ДПС се познава с бъдещата си жена още от дете. Влюбили се обаче по време на студентките години. Сватбата била още преди да изкарат висшето си образование. А скоро след това се появила и първата им дъщеря Айсел. Кръстена на баба си и на покойния си дядо по бащина линия. Втората щерка се ражда по-късно и носи красивото име Джейлан.

Двете момичета на Карадайъ от деца били запалени по актьорското майсторство. Те от малки посещавали частна театрална школа в столицата. По-голямата Айсел в момента учи в Нов Български университет и вече има първи изяви като успешен режисьор.

По-малката Джейлан е на 16 години и е възпитаничка на Испанската гимназия. Още в предучилищна възраст има изяви на театралната сцена. За нея учителите казват, че много талантлива и отговорна.

Според близки до Мустафа Карадайъ Айсел приличала повече на татко си. Докато ученичката Джейлан на майка си Джеврие.

Най-горда с изявите на сцената на своите внучки била баба им Айше.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар