Ким Кардашиян пак обрана

Гласувайте за статията
Домът на Ким Кардашиян стана мишена за бандити

Година след като стана жертва на крадци в Париж, Ким Кардашиян отново има неприятен сблъсък с обирджии – пише в. „Уикенд“. Мишена този път станал семейният й дом с рапъра Кание Уест в Лос Анджелис, Калифорния – отбелязва изданието.

След като не успели да влязат на територията на имението, двамата маскирани мъже се пренасочили към паркираните на пътя автомобили на известната двойка. От тях те се опитали да задигнат айфон, който бил забравен в една от колите. Пристигането на охраната обаче ги стреснало и те си отишли с празни ръце. Крадците все пак успели да проникнат в един от автомобилите на популярната тв водеща Кейти Грифин, която е съседка на Кардашиян. Оттам е изчезнала дамската чанта на звездата.

Само ден след опита за грабеж Ким Кардашиян отпразнува своя 37-и рожден ден. За разлика от предходни години, когато звездата с колосална задница наемаше цели киносалони за празника си, този път тя поля годишнината си в тесен семеен кръг.
„Кание е по-добър от всякога, много е стабилен. Няма никакви изблици. Той и Ким никога не са били по-силни заедно“ – издават запознати. Изданието припомня, че Кардашиян наложи на съпруга си брачна пробация през август. За подобренията в отношенията им допринесли чести посещения на семеен терапевт и ежеседмични романтични срещи.

Ким отпразнува скромно рождения си ден

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар