Кейт Мидълтън вдигна ръце от лудите модни закони на кралския двор

Гласувайте за статията

Мнозина завиждат на Кейт Мидълтън за брака с принц, но не и за правилата, на които се подчинява.

Като пълноправен член на британския кралски двор, Кейт Мидълтън трябва да изпълнява стриктно стотиците правила на короната. Те в повечето случаи остават скрити за останалите или просто предизвикват недоумение. Херцогинята на Кеймбридж е една от най-стилните, коментирани и имитирани дами в света.

Но дали сте забелязали една подробност от нейната визия? Всяка уважаваща себе си жена се стреми да поддържа маникюра си постоянно в изряден вид. Но да видите Кейт Мидълтън с лак на ноктите си е цяло чудо. А ако то се случи, отново остава някак незабелязано. Причината е, че на дамите от кралския двор е разрешено да се лакират само един нюанс.

Той е известен като „балеринско розово“ е и толкова светъл, че едва не се забелязва. Затова и майката на две, скоро и три деца, предпочита да не си хаби времето за лакиране. А бъдещата кралска снаха Меган Маркъл също е последвала това правило при първата си среща в кралица Елизабет. Така, де, да свиква!

Освен забрана за ярки цветове на ноктите, короната предвижда същата и за устните. Ако обърнете внимание ще видите, че Кейт Мидълтън винаги се появява на публични места със съвсем бледорозово или телесно червило, както и неутрален гланц. На фона на бедния избор по отношение на грим, херцогинята разполага с цели 41 евро на година за разкрасителни процедури, пише profit.bg.

Кейт Мидълтън следи изкъсо всеки детайл от визията си

Кейт Мидълтън следи изкъсо всеки детайл от визията си

Дали ги използва всичките, няма как да знаем. Но за всички е ясно, че всяка дреха, която облече, след това се изчерпва за отрицателно време. А нейните тоалети винаги са съобразени с основното правило на кралския гардероб – роклите и полите да са с дължина до или под коляното. Деколтетата също нямат място сред тоалетите й.

Заради същите тези модни правила, синът на принц Уилям и Кейт Мидълтън ходи и зиме, и лете с къси панталони. „Дългите панталони са за по-големите момчета и мъжете, докато късите панталони са един от мълчаливите признаци за социална принадлежност, който имаме в Англия“, гласи протокола на кралския двор.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар