Избраникът на Маги Желязкова бодигард на Мадона

Избраникът на Маги Желязкова бодигард на Мадона
3 (60%) 2 votes
Мъжът на Маги Желязкова – Георги Сидеров работи за охранителна фирма в Португалия, пази Мадона и семейството й

В края на септември бившата манекенка Маги Желязкова се омъжи за дългогодишния си партньор Георги Сидеров и вече се представя с неговата фамилия – пише „Уикенд“. Двамата организираха пищна сватба, на която присъстваха много представители на родния шоубизнес, както и най-близките им приятели, а за тържеството се изръсили над 30 бона – издават запознати.

Изданието твърди, че тази сума не представлява проблем за семейството, тъй като Георги от година и половина работи за португалска хранителна компания и печели повече от добре. На доходоносната служба го уредил негов приятел, с когото в момента са колеги. Сидеров, който е бивш служител на ГДБОП, прибирал над 6000 евро всеки месец и така успял да спести средства, за да зарадва жена си с приказна сватба.

Интересна подробност е, че фирмата, в която заработва Жоро, се грижи за безопасността на попиконата Мадона и по този начин здравенякът станал част от антуража й. Кралицата на попа от известно време притежава имение край Лисабон и Сидеров имал задължението да го охранява и да се грижи за сигурността на собственичката. Той е подписал договор за конфиденциалност, така че няма право да разпространява подробности за работата си.

Жоро и Маги се венчаха преди седмици

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар