Истината за смъртта на Мерилин Монро разсекретена (Тайни досиета разкриват кой я е убил)

Истината за смъртта на Мерилин Монро разсекретена (Тайни досиета разкриват кой я е убил)
2 (40%) 1 vote

Истината за смъртта на Мерилин Монро е разкрита, тайни досиета разкриват кой я е убил

Истината за смъртта на Мерилин Монро е разкрита. Доналд Тръмп разпореди разсекретяване на секретни досиета на ФБР свързани с Джон Кенеди и Мерилин Монро, включително и кой е убил красавицата. По думите на Едгар Хувър, един от бившите следователи на смъртта на актрисата, тя е убита по нареждане на Кенеди. Но не президента, а на брат му.

„Робърт Кенеди имаше дългогодишна връзка с Мерилин Монро. Той я заблуждаваше, че ще се разведе с жена си и ще се ожени за нея, но не го направи. В крайна сметка тя се превърна в проблем за него и го заплаши, че ще изнесе връзката им пред обществото. В резултат на това той реши да я отстрани“, се казва още в бележките му в едно от досиетата.

Кенеди, освен това поръчва смъртта й на лекаря на Монро, който е заклет комунист. Кончината на актрисата трябва да изглежда като самоубийство с барбитурати. Това не е никакъв проблем и в деня на убийството й, Робърт си измива ръцете, оставайки в дома си, заедно със съпругата си в Сан Франциско.

Американският президент Джон Кенеди също прави всичко, за да не бъде свързан със смъртта й. Скандалът обаче си остава една от най-големите загадки и до днес.

Мерилин Монро имаше връзка с президента Джон Кенеди под носа на съпругата му Джаки. В крайна сметка обаче той се отказва от нея, след като бива заплашен от обществения скандал и възможния импийчмънт. Публична тайна е, че брат му Робърт също има президентски амбиции. Мерилин обаче го заплашва, че ще го съсипе с разкрития за връзката им.

Смъртта на Мерилин Монро разкрита

Смъртта на Мерилин Монро разкрита

И той се принуждава да предприеме тайни действия довели до смъртта й. Тайна, която остава скрита с десетилетия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар