Обрат в живота на Румен Луканов

Обрат в живота на Румен Луканов
5 (100%) 1 vote

Обрат беляза живота на Румен Луканов

След поредицата от скандално снимки с Румен Луканов, които се появиха в медиите, той остана без съпруга. На Ина й омръзнало тв водещият да й слага рога и решила окончателно да приключи всякакви отношения с него.

Блондинката подала молба за развод. Но и Румен Луканов не й останал длъжен. Той я изхвърлил на улицата без пукната стотинка.

Слуховете, че той преживява тежка финансова криза, се оказаха пълна лъжа. Тв водещият се съсредоточил единствено в бизнеса си след развода с Ина. Двете заведения, които той отвори по време на кратката си почивка от телевизията, вървят повече от добре.

Преди няколко месеца Румен Луканов реши да излезе в пенсия и предаването му не се излъчваше определен период от време. Но от началото на този сезон, то отново е част от програмата на Нова тв.

Тв водещият инвестира всичките си спестявания в заведение за бързо хранене и бар за вино. Преди няколко месеца тръгнаха слухове, че бизнесът му не върви добре и Луканов е пред фалит.

Според мълвата, финансовата криза на тв водещия е в основата на влошените му отношения с Ина. Но истината се оказа коренно различна от тези твърдения.

Това, което влошило отношенията на Румен Луканов с неговата бивша съпруга, не е бизнесът му. А постоянните му флиртове и забежки. Преди време в медиите се появиха снимки, на които се вижда, че тв водещият интимничи с огнена блондинка. Сцената се разиграва в неговия бар за вино, който се намира на централна столична улица.

Пред „Телеграф“ тв водещият заяви, че няма да коментира личния си живот. Той допълни, че има една граница, която не трябва да се прекрачи. Румен Луканов заяви, че и той самият няма да прекрачи тази граница, пише Хот арена, позовавайки се на изданието.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар