Мелания Тръмп бясна: Холивудска златотърсачка я направи за смях

Гласувайте за статията

Мелания Тръмп бясна, Кортни Стодън я направи за смях

Мелания Тръмп е бясна. Холивудската звезда Кортни Стодън, която се прочу като булката – тийнейджърка реши да се въплъти в първата дама за Хелоуин. Не е ясно с какво Мелания точно плаши дяволите, но очевидно за нереализираната актриса и известна златотърсачка, тя е идеално привидение. Стодън дори се снима с преобразената си визия и обяви, че ще се появи в този вид в Хелоуин.

Русата изкусителка се прочу, след като едва 17-годишна се омъжи за 55-годишен продуцент. Бизнесменът правеше всичко, за да направи жена си звезда, но освен да се разхожда по бельо из Лос Анджелис и да тича на невъзможно високи токчета, блондинката не показа други таланти.

Три години след сватбата им, амбициозната нимфетка влезе във „ВИП Брадър“ в Англия, заби един от участниците и обяви, че напуска съпруга си, защото е бременна от друг. След това изпадна в пълно медийно затъмнение, а историите около бременността й се оказаха поредния фалш.

Днес 23-годишната блондинка реши да се изгаври с Мелания Тръмп. Тя се дегизира като първата дама, сложи си перука и застана пред публиката във вид, който втрещи всички.

„Здравей Америка, тук е Мелания Тръмп. Исках само да пожелая на всички един много щастлив Хелоуин от мое име, от името на сина ми Барън и мъжа ми Доналд – президента на САЩ“, заяви тя.

Блондинката се бе докарала с тъмна перука и дантелена рокля, пародирайки първата дама. Тя изглеждаше досущ като лошо копие на първата дама, но пък доста умело я имитираше. Кортни се снима пред тухлена стена, като се пошегува, че „в момента ремонтира Белия дом“. „Не прекарвам твърде много време там, но ние искрено се забавляваме, когато сме там заедно.

Щастлив Хелоуин на американския ми народ. Бог да ви благослови“, завършва с целувки пред камерите тя.

Мелания Тръмп бясна, холивудска звезда я пародира за Хелоуин

Мелания Тръмп бясна, холивудска звезда я пародира за Хелоуин

Нищо чудно, че Мелания е бясна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар