Не е за вярване! Вижте как изглежда синът на Сашка Васева (ФОТО)

Гласувайте за статията

Наследникът й се радва на засилено женско вниматие

Ще останете изненадани от начина, по който изглежда сина на една от ветеранките на поп фолка – Сашка Васева.

Истината е, че наследникът на Сашка Васева – Христо-Никола се е превърнал в невероятен красавец. Неслучайно, той е поел по пътя на манекенството.

Запознати издават, че синът на Сашка Васева гради кариера като манекен. Ежедневно той получава по няколко предложения за работа от модните агенции. Именно поради тази причина Христо-Никола има доста голям избор. Той може за реши за коя от модните агенции да работи.

Сашка Васева

Наследникът й се радва на засилено женско вниматие

Няма да ви излъжем, ако кажем, че красивият наследник на поп фолк дивата се радва на доста солидно внимание от страна на нежния пол. Едва ли това е изненадващо за някого, имайки предвид начинът, по който изглежда.

Христо-Никола чак е вдигнал ръце от женско присъствие. Момичетата не го оставят и за пет минути на мира.
Наследникът на Сашка Васева е на 17 години. Съвсем скоро ще навърши пълнолетие и ще може да взима сам решенията в живота си, без да се съобразява с родителското тяло. Незнайно защо тийнейджърите изгарят от нетърпение да навършат пълнолетие, без да осъзнават какви отговорности се стоварват върху плещите им.

По-интересното в случая е, че мнозина казват, че Христо Никола е одрал кожата на майка си. Младежът е истинска гордост за семейството си и получава тяхната подкрепа във всяко едно отношение. Особено силно впечатление правят зелените му очи.

Погледът му е толкова пленителен, че кара коленете на дамите около него да омекват още щом ги погледне. Още през пролетта тийнейджърът направи своя успешен дебют на червения килим.
Няма никакво съмнение, че е наследил увлечението си към шоубизнеса от своята родителка.

Неслучайно фолк дивата се отказа от мисията на Големия брат, в която трябваше да вие като вълк срещу луната, докато е на колене, пише Блиц.

Сашка Васева

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар