Погром: От диетата на Сашка Васева остана само спомен! (Марги и Алфредо се видяха в чудо – виж тук)

Погром: От диетата на Сашка Васева остана само спомен! (Марги и Алфредо се видяха в чудо – виж тук)
5 (100%) 1 vote

Сашка Васева отново нагъва като невидяла, мисията отива към провал!

Да свали цели 5 килограма за една седмица. Това възложи Биг Брадър на Сашка Васева като за целта превърна в пъдари Маргарита Хранова и Алфредо Торес. В рамките на седмичната мисия те трябваше да дебнат чалга иконата и буквално да взимат залъка от устата й.

Сашка Васева

Сашка Васева паряса и диети, и чудо – хапна си жената подобаващо

Няма друг начин, като се има предвид как охотно Сашето поглъща всичко, що й се мерне пред окото. Ако изобщо Стомашка (както я кръстиха зрителите), може да спазва някаква диета, то това се оказа зърнената. Каквото зърне – поглъща.

Истината е, че вместо да свали въпросните 5 кила, Сашка Васева по-скоро ще ги качи. Певицата опита да издържи на тегобата, наречена разумно и здравословно хранене, но едва не се поболя.

Вчера я видяхме как жално и милно гледа съквартирантите, които сладко си похапваха до нея на масата. А тя, понеже вече си бе взела дажбата, трябваше да седи и да преглъща.

„Такъв поглед имаше, горката, че чак жал ни стана. За малко да се гътне женицата. Но пък какво я тормозят толкова – като иска и обича да яде, да си яде. Животът, стомахът и килата са си нейни. Така де, няма да я поболеят, душичката“, съжалиха я потребители по форумите.

Скоро ще станем свидетели на това как Сашето отново обикаля ухилена до уши из Къщата, защото й е писнало и си е хапнала подобаващо. Дали Биг Брадър ще наложи санкции на Марги Хранова и Алфредо Торес обаче. И няма ли да назрее поредния скандал заради лакомията на Васева. Това предстои да видим в следващите епизоди на формата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар