След развода: Нов раздор в семейството на Ани Салич

След развода: Нов раздор в семейството на Ани Салич
5 (100%) 1 vote

Нов раздор разтърси семейството на Ани Салич след развода й с Бранко

След развода си с Бранко, Ани Салич преустанови всякаква връзка с него. Новинарката е категорична, че не желае да чуе нищо за бившия си съпруг. На същото мнение са и децата им Хана и Лазар. Тийнейджърите подкрепят майка си и не желаят да контактуват с баща си.

Бранко Салич приема изключително тежко случващото се. Той се е поболял от мъка. През последните няколко месеца е бил хоспитализиран два пъти в благоевградската болница заради обострен гастрит. Покрай развода и преживяния стрес бившият на Ани Салич започнал да се храни нередовно. Това, разбира се, дало негативно отражение върху здравето му.

Въпреки, че баща им има здравословни проблеми, Хана и Лазар не желаят да го виждат. Те са много огорчени от поведението на родителя си.

Бранко до последно се надявал, че новинарката ще му прости и всичко ще бъде както преди. Сърбинът отстъпил всички имоти на любимата си. Ани Салич е получила след развода не само семейния апартамент в столицата, но и просторната вила в село Рударци.

Първоначално Бранко настоявал вилата да остане за него и тв водещата била съгласна. Но след това заявила, че иска да получи и семейната къща, тъй като децата искат през уикендите да ходят там.

Бранко се съгласил и отстъпил всичко. На практика след развода той е останал на улицата и няма нищо на негово име.

Ани Салич вече е обявила вилата за продажба, тъй като не желае нищо да й напомня за бившия й съпруг.

Разривът в отношенията им започна още преди години, когато тя хвана Бранко в изневяра. Но въпреки това, той не си взе забележка.

Търпението на тв водещата се изчерпа, когато съпругът й залитна по комара, пише „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар