Малкото коте на Валери Божинов - Бояна Генова моли Ванга за бебе!

Бояна Генова, както е името на малкото коте на Валери Божинов, отиде на духовно пътешествие в Рупите. Тя се посвети на тайнствено пътешествие при една от най-големите гадателки на века. Малкото коте се похвали със снимка от комплекса, изправена до големия кръст. [caption id="attachment_531902" align="aligncenter" width="300"]Бояна Генова Бояна Генова иска да си има свое бебе[/caption] В ръцете си блондинката държи дете и сякаш е изпаднала в транс. Пред свои приятелки Бояна често споделяла, че иска да има дете. Но преди това искала да попадне на подходящия мъж, за да стане работата. От известно време Малкото коте коренно се променило. Бояна Генова не спирала да залива социалната мрежа с разсъждения за живота и за това как да го изживеем смислено.

"Нали не се залъгваш, че имаш цяла вселена време? Свещичките ни са отдавна запалени и горят. Понякога с буен пламък, друг път мъждукат едва-едва. Защо чакаш? Какво? Кого? Имай смелостта да избягаш от всичко, което те прави нещастен, защото най-хубавото не се случва на този, който чака, а на този, който поема рискове", написа блондинката за голяма промяна в живота си.

Интересна подробност е, че малкото коте показва заедно с разсъжденията и задните си части. Вероятно да измоли Ванга за бебе, подозират от мрежата. Не са малко хората, които идват да се поклонят на Ванга и да измолят нещо за себе си. Най-вече идват за здраве за себе си и за близките си. Въпреки че петричката врачка почина преди повече от 20 години, тя все още помага на българите от отвъдното. Много от хората идват и да измолят благинки за себе си. Бояна стана известна с култовата реплика на Валери Божинов към нея „Малко коте, секс има ли, казвай”. Това стана топ лаф на годината и повод за всенародни шеги. Самият Божинов пусна и тениски с изобразено сиво коте и надпис „Малко коте, гол има ли”. Според футболиста в това нямало лошо и той не виждал скандал. А само се забавлявал на коментарите по негов адрес. След скандала кариерата на Бояна Генова тръгна нагоре. Тя дори стана телевизионна звезда в сериала "София Ден и Нощ". Вероятно и интереса към нея от страна на мачовците се е увеличил. Само че Бояна така и не е успяла да срещне точния човек за себе си.