Сашка Васева лъже като дърта циганка: Станала 68 кила, ама друг път! (виж колко точно закова кантарът)

Сашка Васева лъже като дърта циганка: Станала 68 кила, ама друг път! (виж колко точно закова кантарът)
2 (40%) 1 vote

Сашка Васева се претегли снощи във Вип Брадър и онемя!

Легендата на ретро чалгата Сашка Васева беше прекръстена от зрителите на Стомашка. А и как иначе, след като милата не спира да се тъпче. Няма сутрин, няма обед, няма вечер. Сашето яде ли яде като си оставя, може би, само половин час от цялото денонощие за почивка.

Сашка Васева

Сашка Васева не ще диети, иска си кльопачката

Е, с подобно плюскане няма как да не ти отеснеят дрешките. Но Сашето е предвидлива – била си взела само такива, които са на ластик и могат да се разтягат. Умница си е тя, нали?!…

Снощи обаче Биг Брадър изтипоса един кантар в Изповедялната и накара Сашка Васева да се качи на него. Дупнишката Мадона първо показа страшен непукизъм и увереност като скочи върху уреда с бързината на млада кобилка.

Секунди по-късно обаче лицето й се изопна и тя се завайка. „Олеле, ама какво е това?! Не, не може да е истина. Ама, Биг Брадър, аз съм наляла и то бая съм наляла. Как може толкова килограми за такова кратко време. Ужас! Ще трябва май да започна диета. Което винаги ми е било най-омразното в живота“, каканижеше Стомашка.

И опита да се измъкне от въпроса на Големия брат за теглото й като първо каза, че е станала шейсет и няколко килограма. А впоследствие си хареса цифрата 68. Ама какви ти 68 кила, като камерите отлично показаха в близък план самия кантар със Сашка върху него.

Според нас стрелката беше заковала на 70 килограма, макар че зрители на формата се кълнат, че са видели и 72. Което и от двете да е вярно, очевидно е, че Стомашка се е простила с шейсетте, за които така лелее. Тя бе поставена на строга диета с идеята да свали 5 килограма само по време на седмичната мисия.

Сашка Васева обаче не издържа дълго на напрежението от изнурителния глад и отново започна да нагъва. Само че този път тайно. Като мушеше и криеше „папането“ си под одеала и възглавници, че да не я видят другите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар