Забъркаха Джордж Буш-старши в секс скандал (Вижте пикантни разкрития)

Гласувайте за статията

Джордж Буш-старши опипал актрисата Хедър Линд докато бил в инвалидната си количка

Джордж Буш-старши, бившият президент на САЩ бе замесен в секс скандал. 93 годишният мъж бе принуден да направи извинение към актрисата Хедър Линд. Която разкри, че преди четири години я опипал по задните части.

Линд признава, че по време на срещата си с Джордж Буш била нападната сексуално. Срамната сцена се разиграва когато тя получава невероятния шанс да се срещне с президента. Позирайки за снимка актрисата, която промотира телевизионно шоу споделя, че Буш старши не и подал ръка за поздрав. А просто я хванал за задните части както си стоял в инвалидната количка. До него била съпругата му Барбара, но той не се посвенил да изтръска мръсна шега.

В изявление пред пресата се казва, че бившият президент никога не би си позволил да причини притеснение на някого. Той се извинява на госпожицата, която се е обидила от чувството му за хумор.

Хедър Линд обаче разкрива в социалната мрежа, че е имало и второ посегателство. Въпреки, че постът й вече е изтрит в него се казва, че я е опипал за втори път по време на снимката. Това било забелязано от Барбара Буш. Която погледнала с бялото на очите си, сякаш казвайки „не отново”. А човек от охраната на Буш старши коментирал случая като казал, че не е трябвало да стои до бившия президент по време на снимките.

Актрисата смята, че когато си държавен глава имаш голямо влияние, което трябва да използваш да помагаш на хората в името на демокрацията. За съжаление това е било опорочено от постъпката му. А и излиза, че нейната участ са имали не една или две жени, съдейки по коментарите на съпругата му и бодигарда, предават от blitz.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар