Фики Стораро и Гюлджан събраха над половин милион от сватбата

Фики Стораро и Гюлджан събраха над половин милион от сватбата
5 (100%) 1 vote

Повечето от гостите на Фики Стораро и Гюлджан им дадоха пликове с пари

Пищната сватбата на Фики Стораро струваше цяло състояние. Празненството и всички харчове покрай него възлизат на 300 000 лв. Но и гостите на младоженците са се отчели подобаващо. По-голямата част дадоха пари вместо подаръци на младото семейство.

Най-щедър се оказа бащата на младоженеца. Той подари на Фики и любимата му просторен апартамент и луксозен автомобил.

Жилището, в което щастливата двойка ще живее след сватбата, е на стойност над 200 000 лв. Поне още толкова Тони Стораро е платил и за лъскавото возило, което подари на младоженците.

Родителите на булката също са се отчели подобаващо. Те дарили Гюлджан със скъпи бижута на стойност стотици хиляди левове. В деня на сватбата и Фики Стораро изненада любимата си с пищен пръстен с огромен диамант.

Бабите и дядовците на булката също се отчетоха подобаващо. Едната баба подари на булката мощен ягуар. Возилото беше собственост на възрастната жена и на нейния съпруг. Но за Фики Стораро и Гюлджан има условие да го ползват. Колата ще остане в Белгия и двамата съпрузи ще могат да я ползват, самото когато са там.

Кумовете Галена и Галин подариха на щастливата двойка екскурзия до Париж. Двамата ще прекарат там медения си месец.

Първоначално се появиха слухове, че кумовете са придружили подаръка си с 20 000 лв в кеш – джобни за медения месец. Но тези слухове се оказаха неверни. Галена и Галин са подарили само почивка на Фики Стораро и на неговата съпруга.

Един от братовчедите на младоженеца го изненада със скъпа картина дело на световно известен дизайнер.

Митко Димитров не присъства на сватбата, тъй като беше на почивка в Гърция. Но той също се отчете подобаващо, изпращайки на младоженците плик с пари.

Едва сега Фики и съпругата му успяха да отворят всички пликове. Парите, които са получили от гостите на сватбата си, възлизат над половин милион, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар