Бомба: Ето защо Теди от „София Ден и Нощ“ заряза сериала!

Гласувайте за статията

Теди от „София Ден и Нощ“ изостави сериала заради кариера на модел!

Карина Николова завинаги загърбва хитовата сага „София Ден и Нощ“. Екранната Теди е решила да обърне гръб на продукцията и продуцентите. Красивото момиче е решило да се обърне с цялото си лице към света на музиката и модата.

София Ден и Нощ

Теди от „София Ден и Нощ“ не иска и да чува повече за сериала

Любимката на зрителите е решила да се отдаде с цялото си същество на новото си амплоа. Звездата от малкия екран напуснала завинаги продукцията. тя получавала малко пари от нея и не й стигали за издръжка.

Тя работи като модел и танцува, като иска танца да превърне в професионално занимание. Феновете на сериал обаче не мигат да забравят екранната Теди. Те смятат, че ролята й е ключова и искат тя отново да ги радва от малкия екран.

Карина Николова се появи отново в едни от последните епизоди на тийнейджърския сериал. Но тя окончателно е прекратила отношенията си с продуцентите, издават от кухнята на Нова телевизия. Красавицата предпочита модния подиум пред славата от малкия екран.

Теди от „София Ден и Нощ“ е не само професионален танцьор, но и хореограф и инструктор по танци в „клуба „Салва дива“. Преди две години записва и специалността „Съвременна хореография“ в Югозападен университет.

Освен по състезания, Карина Николова танцува и в балет „Нова“. Тя е излизала на една сцена с различни родни изпълнители. И винаги е успявала да нажежи страстите до червено с кръшните си движения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар