Галин разкри болката си от аферата на баща му със сестрата на Преслава!

Галин разкри болката си от аферата на баща му със сестрата на Преслава!
5 (100%) 1 vote

Галин си спомни за кошмара, който им е причинил баща му със сестрата на Преслава!

Галин разкри най-кошмарната си тайна. Поп фолк изпълнителят е изживял истински кошмар. Роденият в Добрич певец е израснал в семейство на музиканти. Талантът му се е проявил още от малък. Но певецът е преживял доста трудни моменти. Това той сподели в „Папараци“ пред Венета Райкова.

Галин

Галин не се сърди на Преслава за драмата си, тя няма нищо общо

Пред водещата той разкри, че неговия баща му е причинил огромна болка. Защото е залитнал по сестрата на Преслава – Ивелина Колева. Двамата работили в един и същ оркестър и бащата на Галин хлътнал по нея. Заради тръпката си към сестрата на Преслава той се разделил със съпругата си. И ги изоставил.

„След като баща ми изневери, той напусна семейството си. И тогава заживяхме с майка ми сами. Тя е най-близкия ми човек, с нея споделям всичко. Много тежки моменти преодоляхме. Тя се е борила за мен, да имам всичко необходимо“, каза още пред водещата Венета Райкова изпълнителят.

Певецът разкри още, че всичко, което е постигнал го е направил сам.За разлика от много свои колеги той няма връзка с богати и заможни хора, които да го подпират. Наскоро Галин се нанесе в собствено жилище от сто квадрата. Половината го е платил с лични средства, а за останалото е теглил кредит.

Но с днешна дата той вече е простил на баща си . „С баща ми сме в супер отлични отношения“, каза още Галин в предаването. С Преслава също били много добри приятели. Той не таи злоба за това, че нейната сестра е станала гадже на баща му.

Галин проговори и за слуховете, че той и Сузанита са гаджета. Поп фолк изпълнителят отрече да са интимни. С щерката на чалга иконата Орхан Мурад били само много добри приятели. Той й давал съвети като по-голям брат и нямали нищо повече от това.

Изпълнителят гледа смело напред в бъдещето. Той нямал още човек до себе си, но се надява в най-скоро време и него да го споходи щастието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар