Д-р Станимир Сираков: Да, разведох се с дъщерята на Веско Маринов само година след брака ни!

Гласувайте за статията

Зетят на Веско Маринов се е развел с дъщеря му Йоана още година след сватбата!

„Да, разделих се с дъщерята на Веско Маринов”, съобщи лично д-р Станимир Сираков. Припомняме, че през юни 2014 година гарда от Полски Тръмбеш ожени единствената си щерка на пищна церемония. Тогава певецът и бившата му съпруга подариха на младоженците обиколка в чужбина.

Веско Маринов

Д-р Станимир Сираков не издържа дълго брака си с щерката на Веско Маринов, защо ли?!

А певеца дари единственото си чедо с имот за половин милион в центъра на столицата. Но и това не помогна бракът им да просъществува. Защото носителят на медицинския „Оскар” се е развел с красивата Йоана още първата година от брака им.

Известният медик от УМБАЛ „Св. Иван Рилски” се е е венчал съвсем наскоро с втората си съпруга. Тя е негова колежка и се казва Кристина Сиракова. Двамата дори си имат и дете. Малкият Теодор е само на няколко месеца.

Д-р Станимир Сираков и красивата Кристина се запознали в общата болница, където работят. Любовта им пламнала дълго и двамата дълго живели на семейни начала. Накрая лекарят поискал развод от щерката на Веско Маринов. Той и Йоана се разделили по взаимно съгласие. Днес Йоана сама отглежда общото им дете, което роди през 2015 година.

Д-р Станимир Сираков стана известен и с друго. Миналата седмица той спаси живота на десет годишно момиченце, болно от хидроцефалия.

„Йоана е много разглезена. Тя не спря да се хвали с известния си и богат баща. Той й купи жилище, уреди я на страхотна работа за четири бона на месец. Тя няма и ден трудов стаж преди това, а и още не се е дипломирала официално.

Това спъна брака й с лекаря, който е добро и скромно момче”, разкриват близки до бившото вече семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар