Силвия Юрукова: Анна-Мария Чернева трябва да бъде Мис Плеймейт, останалите са гола вода!

Анна-Мария Чернева се кани да стане най-красивата Мис Плеймейт в историята на конкурса до сега
0

Силвия Юрукова твърдо застана зад кандидатурата на Анна-Мария Чернева за Мис Плеймейт!

Анна-Мария Чернева безспорно е най-известното лице сред всички кандидатки за титлата Мис Плеймейт. Кой не я познава от образа й на гаджето на Митака от сериала „София Ден и Нощ“. Там тя игра отново с името си, чиято популяризация явно означава много за нея.

Анна-Мария Чернева
Анна-Мария Чернева се кани да стане най-красивата Мис Плеймейт в историята на конкурса до сега

Анна-Мария Чернева от години е известна в светските среди, но до момента все не й се отдаваше да пробие наистина. Тя се пробва като танцьорка, като актриса, а преди време дори и като чалга певица, но уви. Съдбата все поставяше други хубавици пред нея.

Днес Чернева се е надъхала жестоко да спечели конкурса Мис Плеймейт и да покаже къде зимуват раците дори на самата Николета Лозанова. А и всяко нещо с времето си, НиЛо вече е застаряваща звезда.

Анна-Мария получи безпрекословната подкрепа на моделката Силвия Юрукова, която помним и от Вип Брадър. Тя е убедена, че няма друга, която да заслужава титлата, колкото нея.

„Анна-Мария в завършен продукт. Има перфектна визия и заслужава първото място. Ако не спечели най-красивата, а в случая това е именно Анна-Мария, конкурсът значи е гола вода.

А и я да видим какво става с нагласените победителки в българските конкурси? Два месеца и после хората не си спомнят за тях“, категорична е Силвия Юрукова. Да видим дали ще познае обаче и дали любимката й ще успее да се класира първа.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.