Иван и Андрей спират „Фермата“ предсрочно? (Всичко за скандала)

Гласувайте за статията

Иван и Андрей може да се принудят да спрат шоуто си предсрочно

Иван и Андрей сгафиха жестоко с избора на терен за риалити формата

Иван и Андрей са на път да спрат „Фермата“ предсрочно. Оказа се, че от самото начало на шоуто, те са подложени на постоянни проверки от страна на съответните органи. А причината е местоположението на фермата и прилежащите й постройки.

Продуцентите на селското риалити избраха тази година да снимат край язовир „Студена”, заради което формата е подложен на серия санитарни проверки за спазване на нормите.

Районът е вододайна зона, от която се снабдява целият град Перник. И там трябва да се спазват строги правила.

Иван и АндрейСлед началото на снимките граждани и екоорганизации инициираха многобройни проверки, притеснени за хигиената в района.

Социалните мрежи също гръмнаха с критични коментари.

„Теренът на кого е и кой е разрешил до единствения язовир за питейна вода на Перник да се строи?”, „Влиза ли се в язовира с лодки и къде са отговорните институции?”, „За какъв наем е отдаден теренът?”

Това са основните въпроси, на които хората търсят отговор. По този повод от Министерството на околната среда и водите са изпратили изрично указание до управата в Перник.

В него е предписано до 14 дни да бъде върнат в първоначалния си вид терена. Това създава сериозни проблеми на двамата продуценти, които обаче са категорични, че са спазили всички изисквания и не са в нарушение.

„Спазили сме всички хигиенни норми и не сме в нарушение. Правят ни постоянни проверки от множество дирекции. По форумите пишат разни бракониери, които хвърлят мрежи в „Студена“, но в момента там има камери и не могат да припарят. Затова е целия този шум“, коментират те, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар