След пищната сватба: НАП погва Фики Стораро

Гласувайте за статията

Данъчни ровят в приходите на Фики Стораро след пищната му сватба

Пищната сватба на Фики Стораро привлече вниманието на НАП. Тази неделя изпълнителят се врече във вечна вярност на любимата си Гюлджан. Пищната венчавка се състоя в най-голямата зала на хотел „Маринела“.

Първоначално плановете на клана Стораро бяха да събере 1000 души на сватбеното тържество. Но в крайна сметка броят на гостите се оказа 600 души. Всички те ядоха и пиха на корем. Трапезите бяха отрупани с гурме ястия и скъпи питиета.

Младоженците пристигнаха с ретро „Линкълн“ и събраха погледите на гостите. Гюлдан изглеждаше като истинска принцеса. Тя заложи на рокля от колекцията на Джулия Контогруни. Пищната й сватбена одежда струва цели 10 000 лв.

Младоженецът беше заложил на костюм в бяло. Той се спря на марката „Десизо Мони“.

Служител от гражданското пристигна в хотел „Маринела“, за да венчае влюбените там. Безспорно най-голямата атракция за гостите беше сватбената торта. Сладкото изкушение беше на 7 етажа и само за него младоженецът се е изръсил 5 000 лв.

От гостите най-голяма внимание привлече кумата Галена. Пайнерката се появи със златиста рокля с ресни, която е част от последната й колекция. Тя и съпругът й Галин се отчетоха подобаващо. Те подариха на младото семейство романтична почивка в Париж. Освен това ги зарадваха и с 20 000 лв в кеш като допълнение към подаръка.

Цялата сватба струва на фамилията 300 000 лв. Но не само Фики Стораро и баща му ще бъдат обект на проверки от страна на НАП. Покрай тях загазиха и собствениците на хотел „Маринела“ – Ветко и Маринела Арабаджиеви. Данъчните проверяват дали са издали касови бележки за консумираното от гостите, пише Хот арена.

Неприятностите ще си имат не само от клана Стораро, но и собствениците на хотела, ако се установи, че не отчели пълните постъпления от сватбата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар